• LOGIN
    • Niciun produs în coș

Tabără de computere pe bază de WordPress și Aplicații Google

Toți abia aștaptă vacanța și iată că vei avea parte de o mini vacanță în perioada 4 – 8 martie 2016. Te-ai gîndit cum să o petreci? Probabil ca mulți alții vei petrece timpul în față la computer fără folos. Noi, te invităm la tabără de computere, unde vei învăța în 4 zile cît alții în cîteva luni bune.

Școala noastră,  îți propune să descoperi ce posibilități nemaipomenite îți oferă Aplicațiile Google, cum să le folosești pentru a crește succesele tale școlare, sau în activitatea ta profesională. Vei dobîndi cunoștințe care te vor ajuta să produci conținut informatic, nu numai să consumi pasiv.

Dar dacă ai ceva de spun lumii, atunci te invităm la cursul WordPress – care este o platformă pentru publicarea blogurilor personale, avantajul acestuia constau în funcționalitatea și lui tranformîndu-l în orice tip de site web.

Pe lîngă lecțiile de informatică foarte necesare și utile vei studia un curs valoros pentru viață:”Cum să faci alegeri pe care să nu le regreți?” în care vei descoperi principii de viață din experiențele altora.

Nu ezita să ne contactezi la numărul de telefon 069874644, să te înregistrezi la pagina școlii de facebook, sau să scrii la adresa de email: scoala.scriptehinfo@gmail.com

0 responses on "Tabără de computere pe bază de Wordpress și Aplicații Google"

Leave a Message

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

All rights reserved ©  Scriptehinfo,  2004-2017

Setup Menus in Admin Panel

X