• LOGIN
    • Niciun produs în coș

Schimbare care a făcut-o Scriptehinfo în viața mea

Mă numesc Aliona Soltan, am 18 ani și sunt studentă la universitatea UPS Ion Creangă. Am început să studiez computerul la școala Scriptehinfo în toamna anului 2010.

Am început cu programul scripta care m-a ajutat sa învăț să tapez foarte repede cu toate zece degete,apoi programul Word am învățat cum să creiez și să lucrez cu documetele de officiu, după care programul Excel m-a învățat cum să fac diferite calcule și baze de date repede și foarte ușor și cel mai deosebit a fost programul Power Point care ne-a învățat cum să creiem diferite prezentări și lecții interactive.

Tot odata cu studierea acestor programe învățam și Cuvîntul Domnului și anume cursul „Căsătorie fără regrete”care a făcut o mare schimbare în viața mea și mi-a putut zidi un caracter frumos. Datorită unei metode unice de a lucra cu scurtaturi de taste am putut ca sa invăț repede și am căpătat o siguranță în deținearea computerului.

Mulțumesc mult profesoarei noastre de computere Jacota Liuba și celolalți profesori din cadrul acestei școli care conduc aceasta lucrare frumoasă și prin intermediul acestor cursuri au adus schimbare în viața mea atit pe plan profesional cît și spiritual.

0 responses on "Schimbare care a făcut-o Scriptehinfo în viața mea"

Leave a Message

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

All rights reserved ©  Scriptehinfo,  2004-2017

Setup Menus in Admin Panel

X