• LOGIN
    • Niciun produs în coș

De ce să alegi wordpress?

De ce să alegi wordpress pentru site-ul tău? Încă mai este privit ca o platformă de blogging simplă, din păcate dar acum WordPress a ajuns să fie mult mai mult decît blog simplu.

Haideți să privim doar două exemple de site-uri bazate pe platforma wordpress pentru a vă convinge:

  1. BBC America
  2. Yahoo

În continuare vom prezenta 7 motive pentru care noi optăm pentru platforma Worpress:

1. Software gratuit

Acest lucru înseamnă de fapt software-ul este gratuit pentru descărcare și utilizare, aceasta încurajează inovația și creează o comunitate de ajutor, dispuși să împărtășească cu cunoștințe noi. Dacă sînteți un novice și doriți să dezvoltați site-ul dvs, atunci ajutorul este acolo.

2. Ușor de instalat

Companii bune de web hosting oferă instalare rapidă cu un singur clic și au optimizat sisteme pentru a lucra perfect cu platforma.

3. Teme

O temă oferă aspectul site-ul dvs., există mai multe teme bune gratuite și premium teme (plătite), disponibile pentru a oferi site-ul dvs. un aspect dorit. Un dezvoltator poate personaliza, de asemenea, o temă existentă sau crează o temă complet personalizate adaptată pentru cerințe exacte.

4. Plugin-uri

Plugin-uri adăuga caracteristici suplimentare pentru site-ul dvs. Dacă sunteți în căutarea a unui element special pentru site-ul dvs. aveți toată libertatea de a folosi.

5. Optimizarea motorului de căutare

Acest lucru este face motorul dvs. de căutare a site-ul mai prietenos si să apară printre primle în pagina de rezultate motorului de căutare. Această zonă este în continuă schimbare și se abtine de la companii care pot promite rezultate miraculoase, cu toate acestea, există încă o serie de lucruri simple pe care le puteți face cu site-ul dvs.

6. CMS simplu

CMS (Content Management System), aceasta permite utilizatorului de a publica și edita conținutul lor ușor și rapid. Nu aveți nevoie să fiți un programator cu experiență pentru a actualiza paginile dvs., dacă sunteți obișnuit să utilizatți word, atunci actualizarea conținutul va fi simplu.

7. Extensibil și Adaptabil

Un site web bazat pe wordpress poate fi la fel de mare, după cum doriți să fie, de la o simpla pagina blog pentru site pînă la un număr de caracteristici complexe.

Preluat și tradus de pe coolcandymadia.com

28.05.2014

0 responses on "De ce să alegi wordpress?"

Leave a Message

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

All rights reserved ©  Scriptehinfo,  2004-2017

Setup Menus in Admin Panel

X