• LOGIN
    • Niciun produs în coș

Care sunt dezavantajele dacă dormi cu telefonul în cameră?

Poate te întrebi de ce este atît de rău? el îmi este foarte util mai ales ținînd cont că pot să-mi pun alarma la el și să stau liniștit că mă trezește la ora care o setez. Nu mai este de mirare că au dispărut de prin case ceasurile cu alarmă, au devenit demodate odată ce au apărut telefoanele….

Iată cîteva motive pentru care ar trebui să lași telefonul în camera alătura:

 1. Dacă este conectat wifi la el atunci ai toate șansele să te trească la fiecare 5 minute din cauza notificărilor care îți apar pe rețele de socializare sau scrisorilor care vin la email. Ca și urmare asta îți fură somnul.

2. Avîndu-l lîngă tine vei spune că dorești puțin să vezi ce fac prietenii tăi și te prinzi că stai mai mult decît ți-ai dorit navigînd pe internet, sau trimițînd sms-uri la persoane ”importante”.

3. Distruge relațiile dintre soț și soție. Atunci cînd ai putea să petreci timpul împreună cu soțul/soția ta, comunicînd, făcînd planuri pentru a doua zi….. tu stai cu telefonul în mînă găsind oricare motiv și zicînd că este important.

4. Oamenii între 20 și 30 ani au probleme mari cu insomnia din cauza telefonului, spune David M. Claman, directorul Centrului de Tulburari ale Somnului din California.

5. Toate aceste intreruperi ale somnului se traduc in pierderi. Un studiu efectuat in 2011 arata ca insomnia a dus la pierderi anuale de 2,280 de dolari  pe cap de muncitor, din punctul de vedere al unei productivitati mai scazute.

Astea doar cîteva motive care ar trebui să te convingă….. fiecare dintre noi alege.

Ca și încheiere vreau să vă las un proverb care l-am găsit în Biblie la care să cugetați: Proverbele 3:24 „Când te vei culca, vei fi fără teamă, şi când vei dormi, somnul îţi va fi dulce.”

Dependența de telefonul tău îți va determina odihna pe care o vei avea noaptea.

14.02.2014

0 responses on "Care sunt dezavantajele dacă dormi cu telefonul în cameră?"

Leave a Message

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

All rights reserved ©  Scriptehinfo,  2004-2017

Setup Menus in Admin Panel

X