• LOGIN
    • Niciun produs în coș

Curs de Fotografiere și Aplicații Google la tabăra EFNL 2016

Tabăra de engleză „English For a New Life” este bine-cunoscută deja de 15 ani prin eficiența programului de studii împreună cu profesori din Moldova și SUA, iar în ultimii ani aceasta ajunge la un număr tot mai mare de participanți. Un avantaj al acestei tabere, care se face anual, este faptul că noi, cei de la Scriptehinfo predăm cursuri opționale de computere pentru profesorii din școlile publice, care vin la tabără, cât și pentru copii, adolescenți și tineri.

Anul acesta profesorii vor avea posibilitatea să învețe un curs de aplicații Google, care le este foarte necesar în procesul didactic, dar și în comunicarea cu elevii și părinții lor.

Adolescenții și tinerii, în mod special cei care au aparate de fotografiat tip DSLR, vor putea să învețe să fotografieze calitativ și să prelucreze pozele eficient cu aplicațiile noi din setul NIK de la Google.

Pentru participare, vă rugăm să vă înregistrați la evenimentul de pe Facebook și să ne telefonați la 079156655 sau să ne scrieți la scoala.scriptehinfo@gmail.com.

Vă așteptăm cu drag!

 

0 responses on "Curs de Fotografiere și Aplicații Google la tabăra EFNL 2016"

Leave a Message

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

All rights reserved ©  Scriptehinfo,  2004-2017

Setup Menus in Admin Panel

X