• LOGIN
    • Niciun produs în coș

Cum se scriu CD-urile în sistemul Ubuntu?(VIDEO)

Pentru mulți utilizatori scrierea CD-urilor este un proces complicat, pe care nu sunt siguri cum să-l facă. În sistemul Ubuntu, dar și în Windows și Macintosh, scrierea CD-urilor este un proces simplu, doar dacă știi niște lucruri de bază despre procesul de scriere a CD-urilor.

Vă invităm în lecția de mai jos(partea 1 și 2) să vedeți cum se face asta în sistemul Ubuntu. Totodată, veți vedea cum se aseamănă cu viața noastră procesul scrierii CD-urilor.

Cum se scriu date pe un CD, cum se copie un CD, cum se crează o imagine virtuală(.ISO) a unui CD și cum se scrie imaginea pe un CD? Acestea sunt întrebări care îi intereseaza pe mulți utilizatori ai computerului. Scrierea CD-urilor se aseamănă cu scrierea firului vieții fiecărui om. Fiecare om lasă în urma lui anumite fapte, vorbe și atitudini și acestea-i determină eternitatea. Lecția este predată de Artur Boicu, instructorul cursurilor ScripTehInfo.

Cum se copie un CD? Cum se crează o imagine a unui CD? Cum se scrie o imagine virtuală .ISO pe un CD? Predă Artur Boicu, instructor ScripTehInfo.

20.09.2011

0 responses on "Cum se scriu CD-urile în sistemul Ubuntu?(VIDEO)"

Leave a Message

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

All rights reserved ©  Scriptehinfo,  2004-2017

Setup Menus in Admin Panel

X