• LOGIN
    • Niciun produs în coș

Cum să transferi fișiere mari pe Internet?(foto+text)

Serverele de email nu permit transmiterea de fișiere mai mari de 25Mb, așa că, dacă aveți nevoie să trimiteți fișiere mai mari, același GMAIL vă trimite fișierul la aplicația Drive, pentru a încărca fișierul acolo, pentru ca apoi să-l puteți atașa. Dar, ca să nu folosim excesiv cei 15Gb de spațiu pe Google, sunt opțiuni mai ușoare pentru transferarea fișierelor mari direct la adresa de email al unei persoane, fără complicații.

Cel mai folosit este site-ul www.wetransfer.com, care ne permite să selectăm fișierul și să-l trimitem unui sau mai mulți utilizatori fără bătăi de cap.

Iată câțiva pași rapizi, pe care trebuie să-i facem ca să transferăm prin wetransfer.com.

Pasul 1: Selectarea fișierului

Site-ul wetransfer.com oferă posibilitatea de a transmite gratuit fișiere de până la 2Gb la câțiva destinatari în același timp. Deci, înainte de a transfera fișierul, trebuie să vă asigurați că nu are mai mult de 2Gb. Apăsați pe „Add your files” și selectați chiar și câteva fișiere, dar să nu întreacă această mărime.

Tot așa în ce privește relația omului cu Dumnezeu. La El nu trece nicidecum mândria peste măsură de mare a omului. Iată ce le spune Dumnezeu poporului Israel într-o perioadă, când poporul era răzvrătit și mândru:

„Așa voi nimici mîndria lui Iuda și mîndria peste măsură de mare a Ierusalimului. Poporul acesta este un popor rău: nu vrea să asculte cuvintele Mele, urmează pornirile inimii lui, și merge după alți dumnezei, ca să le slujească și să se închine înaintea lor; (Ieremia 13:9-10)

Mândria lui Israel este peste măsură de mare, la fel ca fișierele mari, care pentru serviciile de email sunt prea mari de trimis. Aici Dumnezeu explică de ce Israel este mândru: pentru că nu vrea să asculte cuvintele Lui, pentru că își urmează pornirile inimilor lor și merg după alți dumnezei ca să le slujească și să li se închine.

Deci, Dumnezeu rabdă neascultarea noastră până la un moment și ne dă posibilitate să ne corectăm, dar, dacă nu vrem să ne întoarcem la El, și, mândria și neascultarea noastră ajunge prea mare, atunci ne putem aștepta la judecata Lui.

Dacă doriți să transferați o mapă cu fișiere și vreți să le atașați ca un fișier întreg, atunci acea mapă trebui arhivată mai întâi, după modelul de mai jos.

Pasul 2: Selectarea destinatarilor și opțiunilor transferului

După ce am selectat fișierul, urmează să scriem adresa de email a destinatarului, să scriem adresa personală de la care trimitem fișierul și să scriem un mesaj, pe care-l va primi destinatarul împreună cu link-ul de la care va putea să descarce fișierul.

Mai jos, dacă apăsăm pe butonul cu 3 puncte de lângă TRIMITE, vom avea câteva opțiuni de transfer. Una din ele este opțiunea de a selecta dacă vrem ca destinatarul să primească link-ul în email sau să putem să copiem doar link-ul și să trimitem prin altă cale către destinatar. Apoi, opțiunile de mai jos sunt cu plată: prima este pentru a seta timpul activ pentru link-ul de download pentru mai mult de o săptămână, iar a doua ne dă posibilitatea să setăm o parolă de acces la link-ul de download.

După asta, apăsăm pe TRIMITE și așa începe procesul de transfer, care arată ca în imaginea de mai jos.

Dacă vrem să anulăm transferul, apăsăm pe CANCEL.

După ce fișierul se încarcă, vom primi la email o înștiințare că fișierul a fost trimis. Iar, după ce destinatarul descarcă fișierul vom mai primi o înștiințare că fișierul a fost descărcat.

 Alte opțiuni

În afară de wetransfer.com mai sunt și alte site-uri, cu ajutorul cărora putem trimite fișiere mari.

Unul din ele este www.dropmefiles.com, un serviciu similar cu wetransfer.com.

Alt serviciu este Dropbox, dar, este mai mult asemănător cu Google Drive, pentru că ne oferă mai multe opțiuni pentru stocarea fișierelor și colaborarea cu alți utilizatori. Asta presupune o limită de spațiu pe fiecare, așa că, dacă vrem să stocăm și să trimitem fișiere mari, avem limite la cont-urile gratuite pe care le oferă fiecare.

Google Drive este foarte bun, pentru că este strâns legat cu alte aplicații de la Google, precum Gmail, Youtube și altele.

Deci, rămâne la discreția Dvs care serviciu folosiți pentru a transfera fișiere mari.

La fel și în relația cu Dumnezeu, este important să ținem minte că dacă El nu ne-a pedepsit încă, nu că nu ține cont de neascultarea noastră, ci că așteaptă să ne întoarcem de la faptele noastre rele, iar atunci când neascultarea noastră ajunge prea mare, ne pedepsește.

0 responses on "Cum să transferi fișiere mari pe Internet?(foto+text)"

Leave a Message

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

All rights reserved ©  Scriptehinfo,  2004-2017

Setup Menus in Admin Panel

X