• LOGIN
    • Niciun produs în coș

Cum să-ți ștergi profilul de pe Odnoklassniki?

Pentru mulți acest site  www.odnoklassniki.ru  a devenit o boală incurabilă, căutând să acceseze această pagină de nenumărate ore pe zi, cu atît mai mult văzînd că acolo marea majoritate de utilizatori sunt persoanele de vîrsta a doua și nu numai, iar în ultima perioadă mai mult ca atât a devenit un site semi-porno, unde poți găsi mai mult decât foști/actuali colegi de școală/colegiu/universitate/lucru.

Acum însă cînd mulți au început să observe mizeria de pe site-ul dat, surpriză, adminii au scos opțiunea de șterge profilul, ca nu cumva să se pomenească peste noapte cu câteva milioane de utilizatori mai puțini. Mulți care au dorit  să-și șteargă profilul neștiind cum se face și-au pus date false și au șters pozele personale, dar oricum dacă le faci search îi găsești pe odnoklassniki.

Pentru cei ce doresc să-și  șteargă profilu de pe site-ul ăsta deja devenit prostesc, urmați următorii pași:

Varianta I:

1. Deschideți profilul dv. și faceți scroll (cu roata de la mouse) în jos, până la capătul paginii, găsiți și apăsați butonul Регламент/Regulament

2.  Pe pagina care se deschide, din nou faceți scroll până în josul paginii,  odată ce ați ajuns jos, faceți click pe inscripția Отказаться от услуг/refuzați serviciile

3.   Apoi selectați motivul ștergerii (poate fi oricare), și urmați punctul 1 (parola) și 2 (ștergerea definitivă)
 
Varianta II:

1. Intrați pe pagina dumnevoastră.

2. Sus unde scrie adresa, la sfârșit adăugați &st.layer.cmd=PopLayerDeleteUserProfile.

3. Apăsați ENTER.

4. Apare o fereastră nouă unde trebuie să întroduceți parola contului dumnevoastră.

5. Apăsați ”удалить/delete” și cu asta am terminat.

Este important ca să ne ținem mintea/inima curată pentru că ceea ce este în ea aceea se va vedea și în acțiunile noastre.

În Biblie spune: Proverbele 4:23 „Păzeşte-ţi inima mai mult decât orice, căci din ea ies izvoarele vieţii.” Așa să ne ajute Dumnezeu.

0 responses on "Cum să-ți ștergi profilul de pe Odnoklassniki?"

Leave a Message

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

All rights reserved ©  Scriptehinfo,  2004-2017

Setup Menus in Admin Panel

X