• LOGIN
    • Niciun produs în coș

Cum să expediezi un email la mai multe persoane?

Corespondenta eficientaMesageria pe internet nu înseamnă doar un schimb de mesaje, cutiile poștale au o mulțime de opțiuni care odată activate, îți pot ușura administrarea corespondenței.

Comunici prin scrisori de email cu aceleași persoane și devine complicat momentul cînd trebuie să expediezi aceeași scrisoare pentru fiecare în parte? Pentru a putea expedia un email la mai multe persaone în același timp, este neovie ca contactele din agenda ta să fie organizate pe grupuri. Astfel vei avea posibilitate să expediezi un singur email la difertie grupuri de contacte.

Dacă nu știi cum se efectuează crearea grupelor de contacte în cutia poștală, vezi aici. Pentru a putea expedia un singur email la mai multe persoane trebuie să execuți următorii pași:

1. Din Gmail accesează butonul scrieți.

2. În boxa deschisă în câmpul către, vei introduce grupul de contacte căruia dorești să îi expediezi emailul. În timp ce  vei scrie prima literă din denumirea grupului pe care îl ai, se vor afișa mai multe contacte, sau grupuri, însă din listă vei alege grupul de contacte de care ai nevoie. 

 3. După selectarea grupului căruia dorești să îi expediezi scrisoarea, toate adresele de email vor apărea în secțiunea către.

4. Un aspect foarte important de care trebui să țineți cont, este faptul că unele persoane se simt deranjate cînd primesc un email, iar în secțiunea către li se afișează toate adresele de email care au primit aceeași scrisoare. Nu e bine, mai ales atunci cînd în același grup ai incluse adrese ale persoanelor care fac parte din anumite companii. De aceea, în cîmpul către în colțul de jos din dreapta, se află două butoane Cc și Bcc.

Cc – (carbon copy) – aici pui adresele de mail ale celor pe care nu îi vizezi direct. De exemplu, trimiți un email unui coleg, dar vrei să știe de acest email și șeful. Emailul șefului îl scrii în secțiunea Cc.

Bcc – (blind carbon copy) – aici pui toate adresele de email, dacă nu vrei să apară toate adresele vizibile către destinatari. Exemplu: dorești să expediezi un email la 100 de destinatari, însă adresa ta oficială o scrii în cîmpul către, iar emailurile celor 100 de persoane în secțiunea Bcc.

5. După ce ați scris subiectul scrisorii, conținutul acesteia, accesează butonul trimiteți, iar emailul tău va ajunge la destinatri.

Dese ori oamenii au diverse conflicte și pentru că refuză să rezolve problema față în față și pașnic, recurg la a transmite scrisori, iar în conținutul acestea poate fi neadevăr, rană și lipsă de respect. Cuvântul lui Dumnezeu la Filipeni 4:8 ne spune așa: tot ce este adevărat, tot ce este vrednic de cinste, tot ce este drept, tot ce este curat, tot ce este vrednic de iubit, tot ce este vrednic de primit, orice faptă bună şi orice laudă, aceea să vă însufleţească.

0 responses on "Cum să expediezi un email la mai multe persoane?"

Leave a Message

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

All rights reserved ©  Scriptehinfo,  2004-2017

Setup Menus in Admin Panel

X