• LOGIN
    • Niciun produs în coș

Cum m-au ajutat cursurile Scriptehinfo…

Mă numesc Bîrlădeanu Eliza și am început să studiez computerul după cursurile”Scriptehinfo” în anul 2010 la o tabără de zi în satul Lăpușna unde locuiesc. Cel mai mult ce nu-mi plăcea la lecțiile de informatică din școală era atunci cînd profesoara Jacota Liuba ne punea să dactilografiem, deoarece nu puteam nici măcar cu 2 degete.

Odată ce am început să studiez computerul am învățat să dactilografiez rapid cu toate 10 degete așa încât  cam după jumătate de an colegii mei se uitau la mine ca la televizor,iar acum la universitate în timp ce colegii mei scriu un referat în două săptămâni eu fac acest lucru în 2 oreot să creez un document, slide-uri care-mi sunt de folos acum la universitate, la fel pot să fac dif.

M-a ajutat foarte mult metoda după care se preda:combinațiile de taste. În urma studierii cursurilor perite calcule rapid și fără prea mult efort în Excel.Cel mai mult însă ce mi-a plăcut a fost studiul biblic”Căsătorie fără regrete” care mi-a zidit foarte mult caracterul și mi-a arătat cum trebuie de fapt să fim noi ca creștini adevărați care este rolul nostru ca copii,viitor soți și soții.

Dacă vrei să studiezi computerul eficient și te-ai săturat de dactilografiat cu 2 degete și vrei să știi mai mult decît știi acum”Scriptehinfo” este răspunsul tău.

0 responses on "Cum m-au ajutat cursurile Scriptehinfo..."

Leave a Message

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

All rights reserved ©  Scriptehinfo,  2004-2017

Setup Menus in Admin Panel

X