• LOGIN
    • Niciun produs în coș

Creearea grupelor de contacte în cutia poștală

Opțiunea de a crea grupuri de contacte în cutia poștală este foarte avantajoasă, prin această metodă se poate organiza cu ușurință contactele din agendă.

De asemenea, având un grup de contacte creat este mai ușor, eficient și simplu pentru a trimite un singur e-mail la  un grup de oameni, decât trimitearea unui e-mail la fiecare persoană în parte.  Pentru a crea un grup de contacte este nevoie să parcurgeți următorii pași:

 1. Conectarea la adresa de e-mail și accesarea paginii de contacte/agendă.

2. Se va deschide următoare pagină cu toate opțiunile de contacte, de unde veți alege opțiunea grupuri.

3. După ce veți deschide opțiunea grupuri, o să puteți accesa posibilitatea de a crea grup nou.

4.Cînd veți selecta comanda de creare a unui grup nou, o să vă apară următoarea opțiune de a indroduce în spațiul rezevat  numele grupului pe care doriți să îl creați, apoi veți accesa butonul creează grupul.

5. Deoarece în grupul nou  nu aveți contacte, în colțul de jos aveți butonul care vă va permite să adăugați contacte în grupul nou.

 

7. O altă alternativă pe care o oferă Google Contacts, este că puteți să transferați contactele care le aveți deja în agendă în grupul nou. Tot ce trebuie să faceți este să selectați contactele din agendă, apoi la butonul din colțul din dreapta puteți să transferați contactele în grupul nou.

8. Dacă nu mai doriți ca un anumit contact să facă parte din grupul nou, aveți posibilitatea să îl ștergeți/eliminați din grup. Selectați contactul și accesați butonul elimină din acest grup.

 

    Dragi cititori, Dumnezeu de asemenea deține contactele noastre, faptele noastre, trăirea noastră și totul este scris în cărțile Lui. Iată ce spune Cuvântul Său cu privire la aceasta:

Şi am văzut pe morţi, mari şi mici, stând în picioare înaintea scaunului de domnie. Nişte cărţi au fost deschise. Şi a fost deschisă o altă carte, care este Cartea Vieţii. Şi morţii au fost judecaţi după faptele lor, după cele ce erau scrise în cărţile acelea. Oricine n-a fost găsit scris în Cartea Vieţii a fost aruncat în iazul de foc. Apocalipsa 20:12,15

Alege să trăiești astfel ca numele tău să fie scris nu în altă parte, ci  în Cartea Vieții,  iar în veșnicii să fii alături de Dumnezeu.

0 responses on "Creearea grupelor de contacte în cutia poștală"

Leave a Message

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

All rights reserved ©  Scriptehinfo,  2004-2017

Setup Menus in Admin Panel

X