• LOGIN
    • Niciun produs în coș

Copiii din Lăpușna, au învățat cum să creeze prezentări în PowerPoint

Copii din satul Lăpușna, au avut oportunitatea în timpul vacanței de primăvară să beneficieze timp de 3 zile de o tabără de computere, care s-a desfășurat în incinta bisericii din sat. La școală copii după ce finisează un modul care le este predat, ei trebuie să pregătească tema de acasă folosind prgoramul PowerPoint pentru a-și prezenta tema la care au lucrat. Astfel, copiii cînd au auzit că în Lăpușna se va desfășura o tabără de computere unde se va predat programul PowerPoint, nu au ezitat să vină pentru a participa.

    Chiar din prima zi, participanții au făcut cunoștință cu programul PowerPoint, au descoperit avantajele deosebite pe care le are acest program și oportunitatea pe care o oferă  de a putea transmite mesajul tău prin prezentări eficiente, structurate și interactive. Am avut participanți micuți, dar atît de motivați au rămas ca să învețe încât depuneau tot efortul  și  se străduiau să țină pasul împreună cu toți ceilalți pentru a învăța tot ce se predă.

   După prima lecție, participanții  au rămas foarte motivați pentru a continua să descopere  tot mai mult acest program, au avut posibilitatea ca ei practic să  creeze și să aranjeze pozele într-o prezentare PowerPoint. Au învățat principii de compoziție și cum să creeze prezentări care să fie  interesante și să aibă impact asupra celora care privesc prezentarea. 

    Copiii au reușit să țină pasul unul alături de celălat, frumos era să vezi cum ei reciproc se ajută, însă întodeauna copii au fost asistați și ajutați să depășească anumite momente pe care ei nu le înțelegeau.

    Pe lîngă lecțiile de computere, participanții au avut parte și de un timp frumos cînd au studiat Cuvântul lui Dumnezeu, și anume ce spune Biblia despre rugăciune: au avut ocazia să studieze un curs de studiu biblic pentru copii: Doamne învață-mă să mă rog.

    Au învățat ce este rugăciunea, cum pot ei comunica cu Dumnezeu, au aflat cum pot  să se roage după voia lui Dumnezeu astfle încît rugăciunile lor să fie ascultate. 

    Ei toți au înțeles că rugăciunea este o comunircare cu Dumnezeu, iar acest timp de comunicare cu El  reprezintă un privilegiu pentru cei care aleg să stea în părtășie cu Dumnezeu prin rugăciune. Au aflat că pentru a cunoaște voia lui Dumnezeu,  este nevoie să petreacă timp în al descoperi pe Dumnezeu în Cuvântul Său.

    Ne bucurăm mult că toți cei care au participat la tabără, nu au rămas egoiști, ci cînd veneau ziua următoare nu veneau singuri  ci cu un prieten, sau un vecin astfel  ca și prietenii lor  să învețe ceea ce au descoperit ei. Participanții au rămas motivați să mai participe la astfel de evenimente organizate de reprezentații școlii noastre de computere ScripTeInfo.

 

07.03.2016

0 responses on "Copiii din Lăpușna, au învățat cum să creeze prezentări în PowerPoint"

Leave a Message

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

All rights reserved ©  Scriptehinfo,  2004-2017

Setup Menus in Admin Panel

X