• LOGIN
    • Niciun produs în coș

ANUNȚ: Grup online de Design Grafic și Web – 20 aprilie

Vrei să înveți să lucrezi eficient pe rețelele sociale cu imagini proprii, pe care să le produci cu mâna ta? Vrei să înveți să faci site-uri și să le administrezi eficient? Sau, vrei să folosești eficient Aplicațiile Google în lucrul pe care-l faci?

Ai vrea să înveți, dar nu se predă nicăieri în localitatea ta?

Acum ai posibilitatea să înveți online(pe Internet), să obții rezultate bune și să primești chiar și un certificat din partea Ministerului Educației al Republicii Moldova.

Grupul online este opțiunea cea mai bună pentru aceasta. Vei studia ca într-un grup obișnuit, dar la distanță, câte 2 lecții pe săptămână, luni și vineri, cu teme, pe care le voi preda în format video sau imagini/text, și, cu teme individuale, pe care le veți efectua și mi le veți trimite la verificare. Veți primi note pentru temele individuale.

Vom parcurge 2 module mari. 

La modulul 1 vom parcurge cursul Aplicații Google(Gmail, Calendar, Căutare în Google, Drive, Picasaweb, Google Plus și YouTube), Imaging pentru Rețelele de socializare(Fotor, Canva, Fotografiere și Editare pe Android), GIMP și Inkscape

La modulul 2 vom studia în mod special ce ține de crearea și administrarea site-urilor cu ajutorul HTML5/CSS3, WordPress și Joomla.

Grupul va începe pe 20 aprilie la 18.00 cu o întâlnire online pe Google Hangouts(link). Apoi, prima lecție va urma vineri, pe 22 aprilie, la 18.00, care va fi postată pe platforma Google Sites, pe care o vom folosi pentru acest grup. La curs vor avea acces doar persoanele, care se înregistrează.

Pentru înregistrare, scrieți-mi la scoala.scriptehinfo@gmail.com sau sunați-mi la 068160114 până la 10 aprilie.

Artur Boicu

0 responses on "ANUNȚ: Grup online de Design Grafic și Web - 20 aprilie"

Leave a Message

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

All rights reserved ©  Scriptehinfo,  2004-2017

Setup Menus in Admin Panel

X