• LOGIN
    • Niciun produs în coș

ANUNȚ: Deschiderea unui grup nou pentru începători

   Școala de computere Scriptehinfo, anunță deschiderea unui nou grup pentru începători, unde vor putea participa toți doritorii. În cadrul acestui grup, inițial se va preda cursul de tastare după programul SCRIPTA – program cu ajutorul căruia utilizatorii învață tehnica tastării eficiente și rapide folosind toate 10 degete.

    Programul, este bazat pe folosirea textului din Evanghelia după Marcu ca și material didactic. Cu ajutorul acestui program, au învățat să tasteze mai mult de 20.000 de utilizatori din diferite țări. De asemenea, paticipanții grupului vor putea să parcurgă și cursurile incluse în pachetul Office – Word, Excel și PowerPoint. Pentru că școala noastră are drept scop să transmită valorile creștine prin intermediul tehnologiilor informaționale, împreună vom studia un curs extraordinar și anume: Cum să experimentezi atingerea Domnului Isus?

    Grupul va fi accesibil în luna Ianuarie, orar: marți și joi, ora 10:00- 12:00. Cursurile se vor desfășura în incinta clasei de computere a școlii noastre, localizată pe strada Vasile Alecsandri 133.

 Pentru mai multe informații și înscriere, scireți-ne la email: scoala.scriptehinfo@gmail.com, sau ne puteți telefona la numărul de telefon: 069276029. Vă așteptăm cu drag!

0 responses on "ANUNȚ: Deschiderea unui grup nou pentru începători"

Leave a Message

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

All rights reserved ©  Scriptehinfo,  2004-2017

Setup Menus in Admin Panel

X