• LOGIN
  • Niciun produs în coș

10 sfaturi utile pentru imaginile cu versete

Rețelele sociale au făcut pe oameni să privească mai mult decât să citească. Astfel că de multe ori când cineva vrea să transmită un citat, îl pune mai întâi pe o imagine și apoi imaginea o publică pe rețeaua de socializare. Sau, face Share a imaginilor cu citate de pe alte pagini sau profiluri personale. 

Mesajul, pe care fiecare creștin trebuie să-l răspândească este cel al Cuvântului lui Dumnezeu. Așadar, și acesta poate fi făcut cu ajutorul imaginilor. Dar, trebuie făcut calitativ, ca pentru Dumnezeu și ca pentru oamenii, pe care El îi iubește, încât a dat pe Singurul Lui Fiu, Isus Hristos(Ioan 3:16).

Iată 10 sfaturi utile pentru cei care vor să învețe să publice calitativ versete biblice în imagini pe rețelele de socializare:

 1. Este mai important să transmitem cuvintele lui Dumnezeu decât „cuvintele înțelepte” ale unor oameni mari, care niciodată nu L-au cunoscut. Cuvintele lui Dumnezeu aduc viață veșnică, nu cuvintele oamenilor(Ioan 6:63).
 2. Faceți tot posibilul ca imaginea să întărească textul biblic, pe care-l folosiți. De exemplu, dacă versetul este despre lumina lui Dumnezeu, imaginea ar trebui să aibă ca și subiect o lumină plăcută, fie lumina soarelui, fie lumină artificială.
 3. Pe cât este de posibil, folosiți imagini, pe care le-ați capturat personal, cu aparatul de fotografiat sau smartphone-ul.
 4. Dar, este important ca imaginile să fie cât mai calitative. Dacă imaginea arată frumos pe ecranul mic al aparatului, dar puțin mai diluată când o vizualizați pe computer, atunci editați-o în programul GIMP sau Photoshop, sau Picasa.
 5. Dacă nu aveți imagini personale,asigurați-vă că aveți dreptul să folosiți o imagine creată de altcineva. Așa este corect înaintea lui Dumnezeu.(Matei 7:12)
 6. Încercați să verificați greșelile când scrieți textul și referința biblicăs-o scrieți complet, adică nu „Filip 4:13”, ci „Filipeni 4:13”.
 7. Când plasați textul, căutați să plasați textul în locul cel mai potrivit pentru aceasta, fără a ascunde frumusețea imaginii. Adică, dară în imagine subiectul principal îi o floare, nu acoperiți floarea cu textul. Dacă îi un copil, nu-l acoperiți cu textul.
 8. Încercați să folosiți font-uri mai romantice, mai poetice când scrieți versetele, că, font-uri precum ARIAL sau Verdana sau Serif sau altul de felul acesta îs prea oficiale și nu se potrivesc cu mesajul versetului.
 9. Când alegeți culoarea textului pentru verset, atrageți atenția ca să fie contrast între culoarea textului și fundalul imaginii, așa ca să fie ușor de citit.
 10. De-asemenea, încercați să folosiți, după necesitate mărimea textului mai mare pentru unele versete, care au text puțin, că îi mai citibil când textul se vede bine.

Dacă nu știți să lucrați cu vreunul din programele de editare a imaginilor, menționate în acest articol, dați-ne de știre, și, vom organiza un curs pentru Dvs.

Dumnezeu să ne ajute să transmitem frumos și calitativ cuvintele Lui, care ne dau adevărata bucurie, fericire și împlinire!

0 responses on "10 sfaturi utile pentru imaginile cu versete"

Leave a Message

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

All rights reserved ©  Scriptehinfo,  2004-2017

Setup Menus in Admin Panel

X