• LOGIN
  • Niciun produs în coș

10 lucruri despre avantajele wordpress-ului

Majoritatea celor care nu sînt novice în lumea web au auzit despre WordPress. Ce este WordPress și ce avantaje oferă acesta vom discuta în articolul acesta.

Începem prin a explica ce este acesta.

WordPress– este o platformă de tip sursă deschisă pentru publicarea blogurilor. Platforma WordPress este scrisă în limbajul PHP, folosind pentru gestionarea bazelor de date sistemul MySQL. Dispune un sistem de șabloane scrise în limbajele HTML și CSS. Avantajele majore prezentate de WordPress sunt simplitatea și numeroasele plugin-uri create de către comunitate care pot modifica funcționalitatea WordPress-ului tranformându-l în aproape orice tip de site web. De asemenea interfața poate fi schimbată foarte ușor cu ajutorul multitudinii de teme gratuite sau premium cu doar un clic.

Acuma trecem la punctele forte ale acestei plaforme:

 1. Non – Cost- crearea unui blog multifuncțional și exclusiv este absolut gratis atît pentru crearea acestuia cît și găzduirea online.
 2. Crearea simplă – este nevoie dar să accesezi pagina oficială ca să îți creezi blogul tău personal vis-a-vis de alte situații cînd este nevoie de instalarea programelor speciale sau crearea în limbaje avansate de programare.
 3. Design intutiv – interfața pentru administrator și vizitatori este foare simplă și intuitivă, navigarea și amplasarea elementelor pe blog la îndemînă.
 4. Securitate – platforma WordPress este considerată una din cele mai securizate și protejată de atacurile hackerilor.
 5. Accesibilitatea – orice schimbare care ai nevoie să o faci la blogul tău din orice loc și la orice computer.
 6. Editabilitatea – fiecare compenent al blogului (antetul, fundalul, paginile) pot fi modificate și personalizate după bunul plac.
 7. Optimizarea – orice postare, imagine și pagină conține meta tag-urile necesare care permit motoarelor de căutare să-l recomande printre primile rezultalele de căutare a utilizatorilor.
 8. Șabloane și plugin-uri – utilizatorii au o multitudine de șabloane pentru oferirea unui aspect frumos al blog-ului care ulterior poate fi modificate și personalizat, iar prin instalarea plugin-urilor (inserturi) care crește funcționabilitatea blog-ului apropiindu-l de un site avansat.
 9. Prietenos cu rețele sociale – acesta oferă
30.06.2017

0 responses on "10 lucruri despre avantajele wordpress-ului"

Leave a Message

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

All rights reserved ©  Scriptehinfo,  2004-2017

Setup Menus in Admin Panel

X