• LOGIN
    • Niciun produs în coș

Linux, Ubuntu

Versiunea 2 a programului de tastare Scripta în limba română pentru sistemul de operare Ubuntu.

Fiind bazat pe principiile tastării corecte în limba română, noua versiune a programului cuprinde și o serie de funcții și avantaje noi, precum:

  1. Reguli de tastare în format nou și mai intuitiv
  2. Structura ferestrei principale total schimbată, după necesitățile fiecărui utilizator
  3. Sistem de înghețare a nivelului la care a rămas utilizatorul și reluare la următoarea sesiune de lucru în program
  4. Graficul productivității mai dezvoltat la sfârșitul fiecărei lecții
  5. Sistem de bonusuri, pe care le primește fiecare utilizator
  6. Mărirea și micșorarea font-ului textelor pe care le tastează utilizatorul
  7. Meniuri în bara de sus cu cele mai importante opțiuni

 

Totodată, programul se deosebește de versiunea 1.3 prin faptul că are un design total schimbat, adaptat pentru toți utilizatorii, potrivit cu cerinețele actuale pentru soft-uri.

În această versiune utilizatorului i se oferă un meniu, cu ajutorul căruia se poate întoarce la lecțiile precedente sau trece de la test la exercițiu cu ușurință.

Și, pentru că programul este bazat pe învățarea tastării rapide cu utilizarea textelor Evangheliei după Marcu, acum testele se pot trece cu ușurință, pentru că este posibil deja să fie salvat locul în care utilizatorul s-a oprit la tastarea capitolului din Marcu.

 

Regulile de tastare în această versiune au fost perfectate, având la bază un set de imagini, care arată pozițiile fiecărui deget la tastarea fiecărei taste.

Un lucru foarte important este că programul a fost făcut pentru cele 3 sisteme de operare, cel mai larg folosite în zilele noastre: Windows, Mac OSX și Ubuntu.

Autorul programului este domnul Vasile Filat, directorul Cursurilor ScripTehInfo. La program au lucrat Artur Boicu, Eduard Rudoi, Elena Filat, Anastasia Matvienco și Liuba Jacotă.

Programare și design de: ReignCode.

Această versiune este pentru Windows și este în limba română. Este nevoie de conecție la Internet pentru finalizarea procesului de instalare.

Descarcă Scripta!

Domnul să vă ajute să învățați tastarea rapidă împreună cu Scripta 2!

All rights reserved ©  Scriptehinfo,  2004-2017

Setup Menus in Admin Panel

X