• LOGIN
    • Niciun produs în coș

Cursul de fotografiere este unul din cele mai întrebare în ultimul timp datorită faptului că fotografiile sunt peste tot.

Imaginile ne înconjoară peste tot, fie în Internet, fie că merge vorba de canalele TV, reviste, broșuri, cărți, panouri publicitare. Oricine vrea să poată să-și promoveze ceea ce face, are nevoie de imagini/poze bune. Pentru aceasta nu-i de-ajuns să ai un aparat foto performant. Este important să știi să fotografiezi, chiar dacă aparatul, pe care-l ai nu-i cel mai performant.

Scopul acestui curs este să te învețe să fotografiezi și să editezi pozele, așa ca să obții rezultatele necesare.

Fotografiere Orheiul Vechi

Dacă dispui de un telefon mobil cu cameră foto, acesta-ți poate fi de-ajuns să obții poze bune, pe care să le poți folosi repede pe rețelele de socializare. Dar, este important să înveți cum se editează pozele pe telefon.

Dacă dispui de un aparat foto DSLR(cu sistem de oglinzi) sau un aparat foto digital performant, este nevoie să știi nuanțele fotografierii cu astfel de aparate, dar și editarea ulterioadă a pozelor pe computer.

Pentru editarea pozelor pe computer este necesar să aveți instalată pe computer una din aplicațiile de editare Foto, precum: Adobe Lightroom sau Adobe Photoshop, DigiKam, Adobe Bridge, Adobe Photoshop Elements, Cyberlink PhotoDirector, CorelPaintShopPro și altele. Acestea fiind disponibile pentru cei ce au instalat pe computer sistemul de operare Windows. Pentru cei, care au computer Mac, există o serie de aplicații specifice pentru acest sistem de operare: Aperture, Seriff Afinity, Adobe Bridge, Capture One Pro.

Unele lecții din acest curs sunt gratuite, altele sunt cu plată și prevăzute pentru a fi parcurse în grup online, cu exerciții practice și teste.

Course Curriculum

Section 1: Introduction
Section 2: The Ecosystem
Section 3: Marketing Startups
Course Quiz 00:07:00

Course Reviews

5

1 ratings
  • 5 stars0
  • 4 stars0
  • 3 stars0
  • 2 stars0
  • 1 stars0

No Reviews found for this course.

All rights reserved ©  Scriptehinfo,  2004-2017

Setup Menus in Admin Panel

X